Hoppa till huvudinnehållet

Skoghall vann hemma mot Filipstad

Publicerad:
Skoghall vann mot Filipstad

Skoghall vann matchen hemma mot Filipstad i division 2 Värmland herr i innebandy på söndagen. 11-7 slutade matchen.

– Skön seger och en riktig laginsats där alla följer spelidén och ger 100%. Jämt i två perioder. Men i tredje perioden springer vi ifrån dem både på planen och målmässigt, kommenterade Skoghalls tränare Björn Haevaker efter matchen.

Filipstads tränare Morgan Lindgren tyckte så här om matchen:

– Vi står upp bra i två perioder och spelar jämt med Skoghall. Sen kommer ett klassiskt ras i början av tredje perioden. Vi slutar spela och det blir en pinsam insats av oss i sista akten. Så jäkla förbannad över vår insats och inställning när det är motvind. Men vi reser oss och ska hitta nya vägar till segrar.

Segern var Skoghalls sjätte på de senaste sju matcherna.

Skoghall ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Filipstad ligger på femte plats.

I nästa match möter Skoghall Nordmarken borta på fredag 4 mars 19.30. Filipstad möter GS 86 lördag 5 mars 15.00 hemma.

Artikeltaggar

Division 2 VärmlandHammarö ArenaInnebandySkoghalls IBK Herr

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.