Hoppa till huvudinnehållet

Underläge i tredje perioden – då vände Karlskoga och vann

Publicerad:
Arvika förlorade mot Karlskoga
Arvika förlorade mot Karlskoga

Hemmalaget Arvika hade greppet inför tredje perioden och ledde med 4-2 i division 2 Värmland herr i innebandy. Men Karlskoga vände på matchen och vann till slut med 7-4.

– Hård och tufft spel i tre perioder som jag tycker vi klarar jättebra och vi har bud på väldigt många mer mål men deras målvakt storspelade. Men när de får returer på bladet och öppet mål och två tar på spelare och in i mål trots bra spel med många chanser så är det jobbigt. Ingen rättvisa i detta. Sedan har vi boxplay tre gånger i sista som jag kan hålla med om en och då går det inte lättare. Vi kämpar vidare, tyckte Arvikas tränare Peter Taylor, efter matchen.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter en perioders spel.

I andra perioden var Arvika starkast och gick från 2-2 till 4-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Frans Gjinaj och Pontus Westberg. I tredje perioden var det Karlskoga som var starkast. Laget vann perioden med hela 0-5 och matchen med 7-4.

Karlskoga ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Arvika är på nionde plats.

Lördag 5 mars 16.45 spelar Arvika borta mot Skattkärr. Karlskoga möter Hultsberg borta i Colorama Arena fredag 11 mars 19.45.

Artikeltaggar

Arvika IBFArvika SporthallDivision 2 VärmlandInnebandyKarlskoga IB

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.