Hoppa till huvudinnehållet

Stark seger för Hammarö

Publicerad:
Hammarö vann mot Kil
Hammarö vann mot Kil

Inte ett enda insläppt mål. Men fyra mål framåt. Hammarö tog en stabil seger på hemmaplan mot Kil i HockeyTvåan västra B herr. Matchen slutade 4-0 (1-0, 1-0, 2-0).

Hammarö startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 01.10 slog Johan Hedlund till assisterad av Niklas Hjalmarsson och Elias Granbom. Efter 3.04 i andra perioden slog Fredrik Karlsson till, framspelad av Jakob Hultberg och Viktor Magnusson och ökade ledningen för Hammarö. Hammarö fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 4-0. Målen i sista perioden gjordes av Viktor Magnusson och Jakob Hultberg.

Det här betyder att Hammarö är kvar på tionde plats, och Kil stannar på sjunde plats, i tabellen.

Hammarö tar sig an Grums i nästa match hemma onsdag 2 mars 19.00. Kil möter Filipstad hemma lördag 5 mars 18.30.

Artikeltaggar

Hammarö HCHammarö ishallHockeyTvåan västra BIshockeyKils AIK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.