Hoppa till huvudinnehållet

Arvika vände underläge till seger

Publicerad:
IFK Arboga förlorade mot Arvika
IFK Arboga förlorade mot Arvika

Arvika hade problem och låg under med 0-2 efter två perioder i matchen i HockeyTvåan västra B herr mot IFK Arboga i Brödernas Arena. Men i tredje kom vändningen, och till slut blev det 3-2 för bortalaget Arvika.

David Mali-Granberg blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 14.22 in i tredje perioden.

Första perioden blev mållös. I andra perioden var IFK Arboga starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Erik Lindberg och Charlie Hellström. Arvika gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 2-0 till ledning med 2-3. Arvikas mål gjordes av Carl Stapleton, Fredrik Hermansson och David Mali-Granberg. Mali-Granbergs 2-3-mål kom med 05.38 kvar av matchen.

Arvikas Stefan Kask hade tre assists.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, IFK Arboga på fjärde plats och Arvika på åttonde plats.

Nästa motstånd för Arvika är Munkfors. Lagen möts onsdag 2 mars 19.00 i Munkfors Arena.

Artikeltaggar

Arvika HCBrödernas ArenaHockeyTvåan västra BIFK Arboga IKIshockey

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.