Hoppa till huvudinnehållet

Misstänkt drograttfylla på E18 – polis hittade knivar i bilen

Publicerad:
Polisen stoppade en förare på E18 i Karlstad misstänkt för drograttfylleri. Under husrannsakan hittades två knivar. Genrebild.
Polisen stoppade en förare på E18 i Karlstad misstänkt för drograttfylleri. Under husrannsakan hittades två knivar. Genrebild. Foto: Johan Nilsson/TT

En person misstänks ha kört drograttfull på E18 öster om Karlstad natten till onsdagen.

En personbil stoppades och kontrollerades av polis på E18 vid midnatt natten till onsdagen. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara drogpåverkad och likaså de två passagerarna.

Polisen genomförde en skyddsvisitation och en husrannsakan i bilen och påträffade där två knivar som man tog i beslag.

Alla tre fördes till stationen för provtagning och förhör.

Föraren misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott avseende eget bruk samt brott mot knivlagen. Polisen beslagtog hans körkort på plats.

Passagerarna som är i 25- respektive 45-årsåldern är båda misstänkta för ringa narkotikabrott. Den äldre av dem misstänks även för brott mot knivlagen.

Samtliga frigavs efter provtagning och förhör.

Artikeltaggar

Brott & blåljusBrott mot knivlagenDrograttfylleriKarlstadRinga narkotikabrott

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.