Hoppa till huvudinnehållet

Lesjöfors/Filipstad ny serieledare i division 2 Mellansverige herr efter seger

Publicerad:
Lesjöfors/Filipstad vann mot Borgia Norrköping B
Lesjöfors/Filipstad vann mot Borgia Norrköping B

Det blev 9-0 för Lesjöfors/Filipstad hemma mot Borgia Norrköping B i lördagens match. Därmed är laget ny serieledare i division 2 Mellansverige herr i bandy, på samma poäng som tvåan Eskilstuna/KIS. Eskilstuna/KIS har dessutom en match mer spelad. För Borgia Norrköping B betyder resultatet att man är på sjätte plats i tabellen.

Segern var Lesjöfors/Filipstads fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Artikeltaggar

BandyBorgia Norrköping BDivision 2 MellansverigeLesjöfors/Filipstad

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.