Hoppa till huvudinnehållet

Kristinehamn vann efter avgörande i tredje perioden

Publicerad:
Kungsör förlorade mot Kristinehamn
Kungsör förlorade mot Kristinehamn

Det blev seger för Kristinehamn borta mot Kungsör i division 1 Region Svealand dam i innebandy. Efter två perioder var matchen oavgjord, innan Kristinehamn drog ifrån i sista perioden. Matchen slutade 2-4 (1-1, 1-1, 0-2).

Därmed har Kristinehamn vunnit fem matcher i rad.

Första perioden var jämn. Kungsör inledde bäst och tog ledningen genom Caroline Jingmyr efter 6.17, men Kristinehamn kvitterade genom Camilla Olsson bara en minut senare. Kristinehamn tog ledningen med 1-2 genom Angelika Fallquist efter 1.39 i andra perioden.

Kungsör kom tillbaka, och gjorde 2-2 genom Caroline Jingmyr efter 11.07. Kristinehamn startade tredje perioden bäst och gick från 2-2 till 2-4 genom mål av Bella Olsson och Camilla Olsson och avgjorde matchen.

Resultatet innebär att Kungsör ligger kvar på elfte och sista plats och Kristinehamn på sjätte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Kristinehamn är GS 86. Lagen möts fredag 18 februari 19.00 i Brogårdshallen.

Artikeltaggar

Division 1 Region SvealandInnebandyKristinehamns IBFKungsörSporthallen Kungsör

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.