Hoppa till huvudinnehållet

Duon återvänder till Alsters herrgård: ”Om vi är ett träd är Värmland roten”

Publicerad:
Viktor och Gustaf Norén. Foto: Pressbild

Gustaf och Viktor Norén, som under hösten syntes i "Så mycket bättre", återvänder till Alsters herrgård i sommar.

Bröderna skriver i ett pressmeddelande: "Om vi är ett träd är Värmland roten. Morfar lämnade Värmland för Dalarna i unga år, men hans arv och kärlek brann ändå in i döden. Han läste Fröding för mamma när hon var liten, mamma läste Fröding för oss och likt en OS-fackla vandrade det värmländska arvet vidare i generationer. När jag och Gustaf gjorde vår första gemensamma spelning 2019 var det på Alsters herrgård. Vi visste inte då vart vi var på väg men det var en trygg plats att börja på. Så det känns underbart att få återvända i sommar. Tillbaka till roten, där allting började."

Konserten äger rum den 15 juli och biljetter släpps nu på tisdag.

Artikeltaggar

Alsters HerrgårdNöje/Kultur

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.