Hoppa till huvudinnehållet

Olivers spaning: ”Gör om och gör rätt, ATG”

Publicerad:
Reporter Oliver Johansson
Oliver Johansson
sporten@nwt.se
Oliver Johansson är ny travskribent. I sin första text riktar han en känga mot ATG och ger sina bästa spaningar inför fredagens trav på Färjestad.
Oliver Johansson är ny travskribent. I sin första text riktar han en känga mot ATG och ger sina bästa spaningar inför fredagens trav på Färjestad.

På nyårsafton var det en multijackpot på V75 som väldigt många hade sett fram emot. Det skulle bli en fest för alla travälskare. Men det blev inte riktigt som man hade tänkt sig. Med 30 minuter kvar till start av V75-1 kraschade spelbolaget ATG:s hemsida och många spelare hade problem med att lämna in sina system. Ett totalt haveri.

Man drog ut på starten med 15 minuter men inte längre än så tyvärr. Omgången drog igång men de tekniska problemen kvarstod. Detta har givetvis väckt negativa reaktioner mot ATG och de flesta spelarna blev besvikna - så även jag.

En vecka senare skulle V75 avgöras på Mantorpstravet och det enda jag tänkte på den här lördagen var att lämna in systemen i tid om samma sak skulle ske igen.

Om det var rätt beslut av mig?

Ja.

Återigen kraschade ATG:s hemsida precis innan spelstopp och jag förstår ingenting. V75 är det spel som omsätter flest miljoner hos spelbolaget och vi som spelare har bara ett krav och det är att tekniken fungerar. Man kan ganska enkelt räkna ut att omsättningen på V75 hade varit ännu högre om det inte hade varit tekniska problem.

Jag tycker detta är ett stort hån mot oss spelare, speciellt när ett liknande avbrott sker direkt helgen efter. En förändring måste göras, för såhär får det inte gå till. Det är ju faktiskt kunderna som får spelbolagen att gå runt därför måste de prioriteras och hanteringen av tekniska problem måste skötas proffsigare.

ATG - gör om, gör rätt.

Tankar inför V65 på Färjestad

Färjestadstravet står för lunchtävlingarna denna fredag och framför oss väntar en spännande V65-omgång. Efter att ha kikat på startlistorna tänkte jag lyfta fram några av mina tankar kring omgången som ser väldigt intressant ut på förhand, då flera favoriter har lottats till knepiga utgångslägen.

Kosgi V65-1

Gick med full fart över mål senast på V75 och knep en välförtjänt bronspeng. Tidigt streck.

Limus Lissi V65-3

Fick ett tufft lopp näst senast men var klart förbättrad till senaste starten. Står sig bra även här. Kan vara en chansspik.

C.M.T Queen Bee V65-3

Har inte startat sedan mars ifjol. Har kapacitet som räcker långt här och värd en varning.

Listas Hotshot V65-6

Gör regidebut hos Katja Melkko som för övrigt har inlett den nya året väldigt starkt. Given på systemet.

Artikeltaggar

ATGTrav

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.