Hoppa till huvudinnehållet

VAIK/ÖSK äntligen segrare igen

Publicerad:
VAIK/ÖSK vann mot Hammarby
VAIK/ÖSK vann mot Hammarby

Spelarna i VAIK/ÖSK fick äntligen njuta av en seger igen, efter 4-1 hemma mot Hammarby. Segern var den första efter sex matcher i rad utan seger i Allsvenskan södra dam i bandy.

– Äntligen stämde det! Vi fick inte någon låg period i matchen utan trummade på rakt igenom. Justeringarna i försvaret som gjordes från torsdagsmatchen gjorde att vi fick ihop ett bra lås i bak som inte Hammarby kom igenom. Vi ägde boll stora delar och Lisa Östman gör det fantastiskt som spelmotor och lyfter hela laget till en mycket bra prestation! Väldigt nöjd med hela lagets insats idag, tyckte VAIK/ÖSK:s tränare Margareta Grahn, efter matchen.

Det här betyder att VAIK/ÖSK ligger på fjärde plats i tabellen, och Hammarby är på åttonde och sista plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 16 januari. Då möter VAIK/ÖSK Sunvära på Sjöaremossen 13.00. Hammarby tar sig an Jönköping borta 14.00.

Artikeltaggar

Allsvenskan södraBandyHammarby IFVAIK/ÖSK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.