Det var sååå tråkigt att jobba i mellandagarna

Krönikor
PUBLICERAD:
Jag jobbade i mellandagarna. Det var fruktansvärt långsamt. Anledningen var att det fanns väldigt lite att göra då.

Idéer som jag hade tänkt fullfölja, när det var mindre kommunalt att bevaka, sprack allihop. Det beror på att de jag försökte ringa, själva var lediga.

I stället har jag försökt uppdatera min kalender men merparten av sammanträdeslistorna är inte förnyade än. Jag har också roat mig med att beställa veckans post från de tre kommuner som jag bevakar. Det har inte heller gett optimal utdelning. Några av förvaltningssekreterarna var lediga till efter nyår, andra var på plats men hade inget att delge mig. Om de hade det, var det korta listor med dagens post utan något spännande på dem.

I brist på att annat att göra skrevs den här krönikan. Därför hade jag ett starkt inslag frustration och leda i den. Det är ju ett humanare sätt att avreagera sig på.

Som tur var tog jag ledigt dagen innan nyårsafton och var arbetsbefriad hela nyårshelgen. Därmed slapp jag förlänga plågan mer än nödvändigt.

Du kanske undrar hur julhelgen blev. Jag kan summera den med alldeles för mycket god mat. Vi lagade julmat i överkant så det blev matlådor för flera dagar. Dessutom fyllde min fru 60 år på juldagen. Då hade vi beställt kallskuret, potatissallad och tårtor. Eftersom färre dök upp än planerat, av bland annat förkylning, blev det massor av mat över. Det blev också rester till matlådan.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.