Hoppa till huvudinnehållet

Skäringers jacka på auktion till förmån för hemlösa – uppe i över 20 000

Publicerad:
Mia Skäringers No more fucks to give-jacka auktioneras nu ut till förmån för Göteborgs stadsmission.
Mia Skäringers No more fucks to give-jacka auktioneras nu ut till förmån för Göteborgs stadsmission. Foto: Anders Ylander/Göteborgs-Posten

Kristinehamnsbördiga Mia Skäringer drog tusentals och åter tusentals till sin showturné No more fucks to give.

Men några ”fucks” hade hon ändå kvar att ge, visade det sig.

En av tre specialdesignade skinnjackor – skapad av konstnären Jenny Sandersson – med det ikoniska citatet ”No more fucks to give” har skänkts till Göteborgs stadsmission som nu auktionerar ut plagget på Tradera.

”Pengarna från denna auktion går till Göteborgs Stadsmissions arbete med akut hjälp och långsiktigt stöd för människor som lever i hemlöshet, fattigdom och social utsatthet” skriver de i annonsen.

Auktionen avslutas den 2 januari, men intresset för jackan har redan varit enormt. I skrivande stund har 146 bud kommit in och summan är redan uppe i 20 550 kronor.

– Fetare julklapp hittar du inte. Inte coolare nyårsoutfit heller. Bara in och buda nu! skriver artisten själv på sin Instagram.

Artikeltaggar

GöteborgHemlösKristinehamnMänskligtMia SkäringerStadsmissionen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.