Hoppa till huvudinnehållet

Straffar avgjorde för Arvika mot Hammarö

Publicerad:
Arvika vann mot Hammarö
Arvika vann mot Hammarö

Arvika mötte Hammarö hemma i en match i HockeyTvåan västra B herr som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde hemmalaget vinna med 6-5 (0-3, 4-1, 1-1, 0-0, 1-0).

– Vi kliver in i matchen på ett oödmjukt sätt och Hammarö vinner alla närkamper över banan och leder rättvist fram till 4-0, sedan vaknar vi till och vi jobbar oss tillbaka in i matchen och får med oss ett lika resultat efter tre perioder spelade. I sudden reder vi ut en utvisning, sedan efter det får vi inte till något vidare spel men lyckas knipa extra poängen på straffar. Vi får var nöjda idag med att vi orkar kämpa oss tillbaka och få med oss två poäng efter den tuffa sitsen vi sätter oss i, kommenterade Arvikas tränare Linus Strömvall efter matchen.

Fredrik Hermansson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Felix Bråtner, Robin Kandergård, Carl Stapleton och David Wennergren, målen för Hammarö gjordes av Hugo Sandberg 2, Gustav Ivarsson, Viktor Magnusson och Anton Zetterström.

Resultatet innebär att Arvika ligger kvar på åttonde plats och Hammarö på tionde plats i tabellen.

I nästa omgång har Arvika Filipstad borta i Wasahallen, fredag 17 december 19.00. Hammarö spelar hemma mot Guldsmedshytte SK söndag 19 december 16.00.

Artikeltaggar

Arvika HCHammarö HCHockeyTvåan västra BIshockeySparbanken Arena

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.