Vintrigt djurmöte – veckans #vfläsarbild

Mänskligt
PUBLICERAD:
En nyfiken katt och ett ovetande rådjur står för veckans läsarbild. Den fluffiga nacken och faktumet att både Lussekatten 2021 och första riktiga snöfallet för året ligger i tiden kändes det inte mer än rätt. Fotot är taget av @annakattstolpe. Tack för ditt bidrag!

Totalt har ni över 270 bilder taggats med #vfläsarbild – och det är verkligen inte lätt att välja!

Fortsätt att tagga in era bilder på allt ifrån människor och djur till landskap och byggnader. Nästa vecka visas ett nytt fotografi upp.

För att vara med i VF läsarbild: Lägg upp en bild på din Instagram och tagga med #vfläsarbild. Varje vecka utser VF:s redaktion en bild som publiceras i våra kanaler på webben och i papperstidningen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.