Hoppa till huvudinnehållet

Säffle utan poäng efter förlust mot Guldsmedshytte SK

Publicerad:
Guldsmedshytte SK vann mot Säffle
Guldsmedshytte SK vann mot Säffle

Efter två perioder var matchen i HockeyTvåan västra B herr mellan hemmalaget Guldsmedshytte SK och gästande Säffle helt jämn. I tredje var det dock Guldsmedshytte SK som var det starkare laget och vann matchen med 5-2 (1-0, 1-2, 3-0).

– Vi skulle avgjort matchen i andra perioden, men Guldsmedshytte målvakt räddar kvar dem i matchen. Sen åker vi på tre utvisningar i tredje perioden, och till slut orkar Hytte göra 3-2 och det blir avgörande tyvärr. Vi chansar med att ta målvakten i slutet, men tyvärr hamnar pucken i fel kasse, kommenterade Säffles tränare Peter Torp Svensson.

Guldsmedshytte SK tog ledningen efter 19.47, genom Andre Sundén på pass av Samuel Markusson och Robin Persson. Det tog lång tid innan nästa mål kom. Efter 11.20 i andra perioden nätade Linus Nilsson, på pass av Mathias Karlsson och Fredrik Thörner och kvitterade för Säffle.

Fredrik Thörner gjorde dessutom 1-2 efter 12.40 framspelad av Linus Nilsson och Mathias Karlsson.

Efter 14.02 slog Andre Sundén till åter igen, framspelad av Albin Gunnarsson och Alexander Arvidsson och kvitterade för Guldsmedshytte SK.

Guldsmedshytte SK spelade bra i tredje perioden och gick från 2-2 till 5-2 genom mål av Robin Eivik, Rasmus Ohlsson Fromell och Samuel Markusson och avgjorde matchen. Det sista målet kom med tre sekunder kvar att spela.

Guldsmedshytte SK stannar därmed på nionde plats, och Säffle på elfte plats, i tabellen.

Lördag 11 december 15.00 spelar Säffle hemma mot Åmåls SK.

Artikeltaggar

Guldsmedshytte SKHockeyTvåan västra BIshockeyRåsshallenSäffle HC

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.