Hoppa till huvudinnehållet

Frontalkrock på E45 – fem personer drabbade

Publicerad:
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

En frontalkrock inträffade mellan Värmlandsbro och Segmon vid 17.30 på måndagen.

Enligt initiala uppgifter vara det oklart om det rörde sig om två eller tre bilar i olyckan enligt SOS alarm, men en frontalkrock kunde bekräftas.

Enligt polisen ska det vara fem personer som drabbats av olyckan.

– Och det är bekräftat att det handlade om tre personbilar, säger Diana Qudhaib, presstalesperson hos polisen i region Bergslagen.

Fem ambulanser och en ambulanshelikopter larmades till platsen. Fyra var vid 18-tiden på plats och den femte var på väg. Ambulanshelikoptern kunde vända hem innan den kom fram.

Även räddningstjänst och polis kallades till olyckan.

Skadeläget är oklart.

– Men fem personer har förts med ambulans till sjukhus för ytterligare vård, det ska dock inte handla om några allvarligare skador, säger Diana Qudhaib.

Det var totalstopp i båda riktningarna på E45 där olyckan inträffat. Strax efter 19-tiden bärgades bilen från platsen, även då var det begränsad framkomlighet i trafiken.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDiana QudhaibPolisenRäddningstjänstenSäffle kommunSOS AlarmTrafikolyckorVärmlandsbro

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.