Insändare: Trött på att leva i en stad av byggkaos

Insändare
PUBLICERAD:
Varför måste så många byggen i Karlstad pågå samtidigt? Det undrar insändarskribenten.
Foto: Lisa Olaison
Karlstadsborna måste bli generöst kompenserade för kaoset i staden!

Det är inte alla som är lika glada som Erik Nilsson (KD) över den enorma byggboomen i Karlstad! För min egen del så är tålamodets gräns överskriden för längesen! Det rivs, grävs och byggs överallt med avspärrningar, stängda gator, ändrade bussturer och ett fruktansvärt oväsen som följd! Varför måste allt byggas samtidigt och överallt?

Byggandet av Sundsta torg blev hundra gånger värre än jag någonsin hade kunnat föreställa mig, det är en bedrövlig förstörelse runt omkring bygget, och ett vidrigt oväsen från klockan sju på morgonen till klockan 6-7 på kvällen och så mycket tung trafik som bidrar med buller, avgaser och smuts!

Det känns som att jag bor granne med Helvetet!

Att Sundsta torg kommer att förfula och förstöra stadsdelen när det väl står klart gör det inte lättare att stå ut!

Karlstad kommun måste göra något för att kompensera medborgarna för allt vad vi måste stå ut med! Mitt förslag är gratis kollektivtrafik så länge kaoset består, även till kranskommunerna! Det verkar ju som att Karlstad kommun har hur mycket pengar som helst att slösa bort på allt möjligt, så det borde inte vara några problem att finansiera detta!

Norrstrandsbo på gränsen till sammanbrott

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.