Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Karlskoga borta mot GS 86

Publicerad:
GS 86 förlorade mot Karlskoga
GS 86 förlorade mot Karlskoga

Bortalaget Karlskoga tog hem segern mot GS 86 i division 2 Värmland herr i innebandy. 6-9 (0-0, 1-4, 5-5) slutade matchen på fredagen.

– En konstig match. En första period som stod och vägde där jag ändå kände att vi hade koll på det. Sedan går vi ner oss rejält en period i andra perioden och då hugger de direkt och går upp till 1-4. I tredje perioden sätter vi tryck på dem men åker dit på några kontringar mot oss är de är mycket mer effektiva än vad vi är i offensiven idag vilket blir avgörande. En tung förlust som jag har väldigt svårt att acceptera. Nu blir det tillbaka till ritbordet igen och lösa vissa bitar till nästa vecka, tyckte GS 86:s tränare Jakob Kjellman-Kaugesaar, efter matchen.

Karlskogas tränare Emil Olsson-Höök:

– Tycker vi är hetare från start och borde leda efter första. Det blir ketchupeffekt i andra till 1-4 och där är matchen klar. Bra kamp av båda lagen matchen igenom, vi släpper in några onödiga när matchen är avgjord, men hade råd med det idag.

Kevin Björklund gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Kristofer Dietmann 2, Alexander Gunnarsson, Max Gustafsson, Hampus Helj och Robin Sjöström, målen för GS 86 gjordes av Andreas Andersson, Marcus Bergström, Erik Bergström, Filip Granlund, Gustav Rignell och Alex Siöström.

För tabellens utseende betyder det här att GS 86 ligger på sjätte plats medan Karlskoga har sjundeplatsen.

I nästa omgång har GS 86 Skattkärr borta i Colorama Arena, fredag 12 november 19.45. Karlskoga spelar hemma mot Edebäck lördag 13 november 14.00.

Artikeltaggar

Division 2 VärmlandForshaga SporthallGS 86InnebandyKarlskoga IB

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.