Hoppa till huvudinnehållet

Arvika vann mot Hallsberg på bortaplan

Publicerad:
Hallsberg förlorade mot Arvika
Hallsberg förlorade mot Arvika

Arvika vann borta mot Hallsberg i HockeyTvåan västra B herr. Matchen på onsdagen slutade 4-7 (1-2, 2-4, 1-1).

– Vi gör en bra första period där vi mycket väl hade kunnat ta ledningen men fick inte in pucken. Vi får en dålig start i andra och släpper in tre snabba innan vi börjar komma tillbaka. I tredje är vi jämna men sätter inte chanserna. Trots förlusten så var detta ett fall framåt..., kommenterade Hallsbergs assisterande tränare Thomas Olofsson.

Arvika startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Stefan Kask innan Hallsberg svarade och gjorde 2-1 genom Ian Mackey. Arvika var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 3-6.

Tredje perioden slutade 1-1 och Arvika vann matchen med 7-4.

Noterbart är att Stefan Kask gjorde två mål för Arvika och spelade dessutom fram till ett mål och Fredrik Hermansson hade tre assists.

Arvikas nya tabellposition är femte plats, medan Hallsberg är på elfte plats.

Söndag 7 november spelar Hallsberg borta mot Guldsmedshytte SK 16.00 och Arvika mot Grums hemma 17.00 i Sparbanken Arena.

Artikeltaggar

Arvika HCHallsbergHockeyTvåan västra BIshockeySydnärkehallen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.