Höstfrost i skolsken – veckans #vfläsarbild

Mänskligt
PUBLICERAD:
Under hashtaggen #vfläsarbild finns nu över 160 fina bilder från Värmland och det är verkligen inte lätt att välja bland dessa. Den här veckan var det dock @annakattstolpes bild som fångade redaktionen lite extra. "Frost och dimma på söndagspromenaden".

För att vara med i VF läsarbild: Lägg upp en bild på din Instagram och tagga med #vfläsarbild. Varje vecka utser VF:s redaktion en bild som publiceras i våra kanaler på webben och i papperstidningen.

Motivet är helt valfritt men får gärna ha anknytning till Värmland på ett eller annat vis. Många skickar in bilder på vackra vyer, vilket vi gillar, men vi ser gärna lite fler människor och/eller djur i motiven också! Lycka till!

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.