Hoppa till huvudinnehållet

Mer diskussion om namn på arenor

Publicerad:
Flera arenor byggs på Sannafältet och Tingvalla isstadion har fått tak. Nu skulle kommunstyrelsen besluta om namnen på arenorna kan säljas. Men ärendet utgick med hänvisning till att det behövs mer diskussion.
Flera arenor byggs på Sannafältet och Tingvalla isstadion har fått tak. Nu skulle kommunstyrelsen besluta om namnen på arenorna kan säljas. Men ärendet utgick med hänvisning till att det behövs mer diskussion. Foto: Peter Bäcker

Diskussionen om sponsrade namn på de nya arenorna i Karlstad förlängs.

Vid måndagens möte i kommunstyrelsen skulle ett inriktningsbeslut fattas när det gäller att sälja namnrättigheterna till de nya arenor som byggts i Karlstad, som VF berättat tidigare.

Nya arenorna kan säljas: ”Trott på en högre summa”

Men ärendet utgick. Alla partier har inte fått tycka till i frågan när den varit uppe på utskottsnivå, därför behövs en fördjupad diskussion innan beslut tas konstaterade styrelsen.

Artikeltaggar

Fritid och livsstilKarlstads kommunSannafältetTingvalla isstadion

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.