Tung morgondimma blev veckans #vfläsarbild

Mänskligt
PUBLICERAD:
Foto: Simon Strinnholm
Det fortsätter att poppa upp jättemånga fina fotografier på #vfläsarbild och den här veckan är det @hannastyffesfoto över soluppgången i Sysslebäck som redaktionen föll för. Tack till fotografen och till alla andra som skickat in era bidrag!

För att vara med i VF läsarbild: Lägg upp en bild på din Instagram och tagga med #vfläsarbild. Varje vecka utser VF:s redaktion en ny läsarbild som publiceras i våra kanaler på webben och i papperstidningen.

Motivet är helt valfritt men får gärna ha anknytning till Värmland på ett eller annat vis. Många skickar in bilder på vackra vyer, vilket vi gillar, men vi ser gärna lite fler människor och/eller djur i motiven också!

Lycka till!

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.