Insändare: Honk, honk!

Insändare
PUBLICERAD:
Stadshusaffären är bara en av många dikeskörningar från det politiska styret i Karlstad.
Foto: Håkan Strandman
Den moderata styrningen av Karlstad med Per-Samuel Nisser vid ratten, kan med hjälp av Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna, Centerpartiet och Sverigedemokraterna liknas vid en färd med en stor osande, rostig amerikanare på väg till marknaden!

Det har blivit en irrfärd med kollisioner, flera dikeskörningar och snudd på totalhaveri. Det svenska rättssystemet gick inte att styra förbi, så det blev en rejäl dikeskörning. I bilen satt för tillfället dessutom kommunstyrelsens socialdemokrater som borde ha vetat bättre, men de satt lugnt kvar i bilen ihärdigt försvarande Muminetableringen på Skutberget. De hade inte förstått att lyssnat på alla varningsrop både inom och utanför partiet.

De borgerliga har med hjälp av Miljöpartiet betett sig som riktiga skojare, gjort tvivelaktiga affärer genom att sälja bort Wermlandsbanken och Stadshuset som var Karlstadsbornas tillhörigheter och kommunal mark därtill! Den skitiga vindrutan har tydligen förstört framåtsikten, orsakat dikeskänningarna och den slitna motorn dämpat farten.

Men vägen ska ju vara framkomlig till olika mål, så rosthögen har blivit en propp i trafiken och måste passeras! Det kan väljare göra med hjälp av fria demokratiska val nästa år. Då kan vi stoppa privatiseringar av kommunal verksamhet inom välfärdssektorn, utförsäljningar och kommersialiseringen av Månsberget.

Vi behöver ny kommunledning i Karlstad med rengjord vindruta och demokratiska partier som kan lyssna och ta till sig utan konsulthjälp.

Vi vill se en förteckning över representanter som visar TYDLIGT att det går att möblera om, förändra och förbättra.

Man ska alltid titta i backspegeln före omkörning. Framgång i valet kan inte komma med företrädare som varit med om och förknippas med övertrampen från det tidigare etablissemanget!

Dispyterna

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.