Insändare: Swexit – ja, tack!

Insändare
PUBLICERAD:
Sverige måste ut ur EU.
Foto: Henrik Montgomery/TT
EU är roten till en lång rad problem i vårt land.

EU bestämmer över Sverige. I dag beslutas majoriteten av våra lagar i EU. Vi blir påtvingade nya lagar som aldrig har godkänts i riksdagen. Om Sverige inte gör som EU säger dras vi inför domstol med hot om dryga böter.

EU är en extremt dyr klubb. I år kostar EU-avgiften över 40 miljarder. Det är ungefär lika mycket som hela det svenska rättsväsendet. Inom kort kommer kostnaden att överstiga hela det svenska försvaret. Som svensk betalar du mer än någon annan i hela EU.

EU har öppnat våra gränser för kriminella. EU:s fria rörlighet är roten till en stor del av problemen i vårt land. Över våra gränser flödar nu narkotika, vapen, tiggare och illegala invandrare helt fritt. Så länge vi är kvar i EU kommer vi aldrig att kunna lösa problemet. Swexit – ja, tack!

Ulrik Petersson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.