Hoppa till huvudinnehållet

Bokningssuccé för Branäs – nyår redan fullbokat

Publicerad:
Reporter Erik Dahlén
Erik Dahlén
erik.dahlen@nwt.se
Branäs är populärt över nyår.
Branäs är populärt över nyår.

Att fira jul och nyår i skidbacken är inget nytt fenomen. Men i år verkar det vara extra populärt. Branäs är redan fullbokat över nyår, nästan tre månader i förväg.

Att det är fullbokat så här tidigt är rekord.

– Vi hade räknat med en ökning på antal bokningar i år, eftersom det har släppts på restriktionerna, men att det skulle se så här bra ut redan nu hade vi inte kunnat förutspå, säger Anders Kjällström, vd på Branäsgruppen i ett pressmeddelande.

Efter en vinter av restriktioner ser nu Branäs fram emot en normal säsong. Säsongen öppnar 17 december och det kommer presenteras en hel del nyheter.

– Vi kan, trots pandemins påverkan, satsa en hel del på nyheter för gästerna. Det blir till exempel en ny lift, hoppkudde, skidkarusell och ett åkband. Sen får backen Långsvängen en ny sträckning, vilket gör den både längre och mer lättåkt.

Artikeltaggar

Anders KjällströmBranäsBranäsgruppenTurism

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.