Hoppa till huvudinnehållet

Lina Watz till simfinal

Publicerad:
Lina Watz i bassängen, här i Rio de Janeiro 2016.
Lina Watz i bassängen, här i Rio de Janeiro 2016. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Lina Watz är i final på 100 meter ryggsim i Paralympics.

Den svenska EM-tvåan från i våras simmade på femte bästa tid i försöken och har därmed chans att ta sin första Paralympicsmedalj. I Rio de Janeiro för fem år sedan slutade hon tia på distansen och i fredags missade hon finalen på 400 meter fritt.

Ryggsimsfinalen avgörs klockan 10.21, svensk tid.

Artikeltaggar

Lina WatzParalympicsParasport

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.