Hoppa till huvudinnehållet

Två häktade för rån i Säffle

Publicerad:
Isak Dahl
isak.dahl@vf.se
Åklagaren Marcus Nyman är förtegen om utredningen men bekräftar att två häktade personer är misstänkta för ett rån i Säffle under förra veckan.
Åklagaren Marcus Nyman är förtegen om utredningen men bekräftar att två häktade personer är misstänkta för ett rån i Säffle under förra veckan. Foto: Håkan Strandman

Under helgen häktades två personer misstänkta för ett rån som skett i Säffle under förra veckan.

Ett samtal inkom till polisen vid 23-tiden förra tisdagen från en man i 25-årsåldern som blivit utsatt för ett rån i västra innerstaden i Säffle. Två personer i 20- och 25-årsåldern frihetsberövades senare under veckan och häktades under helgen.

– Det stämmer att två personer, misstänkta för rån i Säffle, har häktats och båda förnekar inblandning, säger åklagare Marcus Nyman som i övrigt inte vill kommentera utredningen som belagts med förundersökningssekretess.

Han fortsätter:

– Vi befinner oss i inledningsskedet och kommer hålla fler förhör både med misstänkta, målsäganden och ytterligare personer, samt vidta andra åtgärder under veckan.

Artikeltaggar

Brott & blåljusSäffle

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.