Insändare: Hur vill SD lösa klimatkrisen?

Insändare
PUBLICERAD:
Runar Filper, distriktsordförande Sverigedemokraterna Värmlands län.
Foto: Peter Bäcker
Att du Runar Filper (SD) inte tycker om varken invandrare eller vargar har nog de flesta läsare förstått för länge sedan efter alla dina insändare. Det är liksom samma innehåll varje gång.

Däremot skriver du sällan i andra ämnen. Till exempel hur tänker ditt parti att den akuta klimatkrisen ska lösas? Tro mig, klimatförändringarna ÄR inte propaganda från SMHI, som er partiledare tidigare fastslog. Många växter och djurarter är starkt hotade i vårt land. Hur ska vi hindra utarmning av den biologiska mångfalden?

Hur ska energifrågan lösas utan att vi lämnar efter oss massa kärnbränsleavfall till kommande generationer? Hur ska sjukvården bedrivas med allt längre köer och hur ska den finansieras? Hur ska bristen på lärare, sjukvårds och hemtjänstpersonal lösas? Hur tänker ni kring arbetsmiljöfrågor? De ekonomiska klyftorna har ökat. Hur ställer ni er i utjämnings och jämställdhetsfrågor?

Ja, listan på frågor kan göras hur lång som helst. Handen på hjärtat, allt kan väl ändå inte vara vargens och invandrarnas fel?

Kerstin

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.