Hoppa till huvudinnehållet

Betyg: De var bäst mot Elfsborg

Publicerad:
Abdelrahman Saidi var inblandad i mycket framåt för Degerfors.
Abdelrahman Saidi var inblandad i mycket framåt för Degerfors. Foto: Thomas Johansson / TT

Det var främst inledningen på matchen och andra halvleken som ställde till det för Degerfors. Två av tre Elfsborgsmål kom kort efter att respektive halvlek rullats igång.

Live i efterhand: Så var Degerfors förlustmatch

Ismael Diawara, +++

Tre insläppta till trots: Diawara var bäst i Rövitt i dag. 26-åringen stod för en rad kvalificerade räddningar och såg ut att rädda matchen för Degerfors precis innan 2–0-målet då han svarade för en jätteräddning på mållinjen. Tre insläppta, men det är svårt när man blir så ensam som Diawara var.

Abdelrahman Saidi, ++

Helt okej offensivt, skapade en del lägen, låg bakom ett och annat. Hade inte riktigt flytet med sig för att de där hundraprocentiga lägena skulle komma.

Victor Edvardsen, +

Om Saidi saknade hundraprocentslägen gjorde Edvardsen det inte. Brände både ett friläge i fart när han tog sig förbi sin back med bollen under kontroll och fick ett läge där framför Elfsborgsmålet där han helt sonika sköt utanför. Var stundtals helt osynlig.

Artikeltaggar

Abdelrahman SaidiDegerfors IF HerrFotbollIsmael DiawaraVictor Edvardsen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.