Följ Carlstad Crusaders nya guldjakt – direkt på VF.se

Amerikansk fotboll
PUBLICERAD:
Carlstad Crusaders vann guld både för herrarna och damerna i höstas.
Foto: Lisa Olaison
Säsongen är bara några dagar bort.
Och precis som förra säsongen står det nu klart att VF:s prenumeranter kunna följa Carlstad Crusaders inte bara via texter utan även via livesända matcher på vår webb.

I fjol inleddes samarbetet mellan Crusaders och NWT Media, koncernen där Värmlands Folkblad är en del, vilket innebar att de matcher som då ytterst få fick se direkt på Tingvalla kunde följas via livesändningar på koncernens sajter.

Och nu står det klart att det samarbetet fortsätter även i år.

– Det känns jätteroligt att vi fortsätter vårt samarbete även under 2021 och att vi har möjlighet att erbjuda våra kunder att se livesport i våra kanaler, säger Linnéa Rystedt, privatmarknadschef i NWT Media.

Matcherna kommer vara tillgängliga för alla som har en digital prenumeration och om du ännu inte skaffat det finns möjlighet att som vanligt teckna en prenumeration för 90 kronor som gäller i 90 dagar.

– Vi hade ett riktigt bra samarbete under förra säsongen där vi nådde en stor publik genom kanalerna på NWT Media. Därför känns det väldigt roligt att vi kan fortsätta att utveckla vår gemensamma satsning, säger Robert Sundberg, klubbdirektör i Carlstad Crusaders.

Matcherna som kommer sändas på VF.se är till att börja med:

19/6, 15.00: Carlstad Crusaders–Uppsala 86ers.

24/6, 19:00: Carlstad Crusaders–Örebro Black Knights.

3/7: Eventuell semifinal (förutsatt att Crusaders slutar etta eller tvåa i grundserien)

Då damernas säsong flyttats till hösten finns där inga datum fastslagna än, men även de matcherna kommer att livesändas på VF.se.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.