Hoppa till huvudinnehållet

Ung kvinna brottsmisstänkt efter trafikolycka

Publicerad:
En kvinna misstänks för grovt rattfylleri och grov olovlig körning efter en trafikolycka på fredagskvällen.
En kvinna misstänks för grovt rattfylleri och grov olovlig körning efter en trafikolycka på fredagskvällen. Foto: Johan Nilsson/TT

Två personer var inblandade i en trafikolycka i närheten av Persberg på fredagskvällen. Kvinnan som körde bilen är nu misstänkt för brott.

Olyckan inträffade vid 23.45-tiden på fredagskvällen. Två personer befann sig i en bil som körde av vägen och en bit in i skogen. Båda två lastades med ambulans till sjukhus. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning och grovt rattfylleri. Passageraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för tillåtande av grov olovlig körning.

Artikeltaggar

Brott & blåljusPersbergTrafikolyckor

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.