Hoppa till huvudinnehållet

Öppna lågor från brinnande bil

Publicerad:
En bil började brinna i Persberg, på måndagsmorgonen.
En bil började brinna i Persberg, på måndagsmorgonen. Foto: Pontus Lundahl/TT

Strax före klockan 10 började en bil brinna i Persberg.

När räddningstjänsten kom till platsen brann det med öppna lågor ur bilens motorutrymme. Det förelåg ingen spridningsrisk från branden och ingen person blev skadad i samband med branden. Enligt Sveriges radios trafikredaktion är det däremot besvärligt att passera platsen på grund av branden och trafikanter uppmanas att välja en annan väg.

Artikeltaggar

Brott & blåljusPersberg

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.