Hoppa till huvudinnehållet

Osålda lotter för 65 000 löstes in – misstänkt brott

Publicerad:
Lotter för 65000 kronor har bara under mars månad lösts in i olika butiker i Kristinehamn. Polisen misstänker tt det ligger ett brott bakom.
Lotter för 65000 kronor har bara under mars månad lösts in i olika butiker i Kristinehamn. Polisen misstänker tt det ligger ett brott bakom. Foto: PONTUS LUNDAHL

En större mängd osålda lotter har under mars månad lösts in i olika butiker i Kristinehamn. Det handlar totalt om lotter för cirka 65 000 kronor.

– Det är en säkerhetsansvarig på Svenska Spel som har uppmärksammat det här, säger Fredrik Olausson, förundersökningsledare vid krimjouren.

Lotterna har kunnat härledas till en specifik butik i Kristinehamn och det finns en man i 35-årsåldern som ska höras i ärendet.

– Den här personen har en koppling till den första butiken, men ska inte jobba där. Så det kan eventuellt röra sig om häleri.

Artikeltaggar

Brott & blåljusKristinehamnTrolöshet mot huvudman

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.