Hoppa till huvudinnehållet

Nygren dementerar kontraktsförlängning: ”Fortfarande inte bestämt mig”

Publicerad:

Enligt Südostschweiz blir det fortsatt spel i Davos för förra FBK-kaptenen Magnus Nygren.

För VF-sporten dementerar han uppgifterna.

– Jag känner ingen stress över mitt beslut, skriver Nygren i ett meddelande till VF-sporten.

Nygren: ”Jag har meddelat Färjestad mitt beslut”

För ett par veckor sedan berättade förra FBK-kaptenen Magnus Nygren att han avsåg att stanna utomlands och inte återvända till Färjestad kommande säsong.

Nu skriver Südostschweiz att Nygren med stor sannolikhet kommer att stanna kvar i Davos och att skriva på för ett annat schweiziskt lag har aldrig var särskilt aktuellt.

Men enligt Nygren själv är han inte nära ett beslut och dementerar uppgifterna om att en kontraktsförlängning skulle vara nära.

– Jag har fortfarande inte bestämt mig, ingen stress över mitt beslut. Vi går in i ett viktigt skede av säsongen jag ska bara fokusera på att spela bra och bidra med mitt så att vi får bästa möjliga placering inför slutspelet, skriver Nygren till VF-sporten.

Han berättar också att han gärna håller sig utanför förhandlingarna i den mån det går.

– Kommande kontrakt sköter agenten och meddelar mig det mest nödvändiga som jag behöver veta för att kunna ta ett beslut som känns bra för nästa säsong.

Artikeltaggar

IshockeyMagnus Nygren

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.