Som när Joni Mitchell var som bäst

Skivor
PUBLICERAD:
Foto: Daniel Dorsa
”Ensam på kammaren begrundar kanadensiska The Weather Station (Tamara Lindeman) förhållanden som krackelerar, utanför hennes fönster är världen på väg mot undergången.”
Singer/Songwriter

The Weather Station

Ignorance

(Fat Possum/Border)

Betyg: 5

Det är inte lätt att vara gammal – nej, inte ens att vara 80-talist. Ensam på kammaren begrundar kanadensiska The Weather Station (Tamara Lindeman) förhållanden som krackelerar, utanför hennes fönster är världen på väg mot undergången.

Mitt i allt detta levererar hon tio fina sånger med luftigt anslag; texterna är inte alltid lätta att höra, eftersom de ibland hamnat alltför långt bak i studion. Då får jag nöja mig med att tänka på när Joni Mitchell var som bäst och glädjas åt de utsökta arrangemangen. Och kolla in de videor som Lindeman (eller Tamara Hope som hon kallar sig som skådespelerska) lagt ut till några av sångerna från denna fullträff.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.