Insändare: "Aldrig mer Ingo!"

Insändare
PUBLICERAD:
Dubbelt så mycket pengar drogs från bankkontot vid tankning.
Foto: Erik Simander/TT
Tankade bilen på Ingo och blev förvånad...

Förutom vad bränslet kostade (knappt 600 kronor) så drogs 1200 kronor från mitt konto. Ringde bolaget och de sa att om man betalar med Visa eller Mastercard så gör de så. Skulle betalas tillbaka samma dag. Efter ett dygn har det fortfarande inte betalats tillbaka. Tror nog att så kommer att ske, men hur kan det bara vara tillåtet att lägga beslag på 1200 kronor från kontot? De hade ju redan också dragit för bränslet. Går jag på restaurang så behöver jag bara betala notan, inte tjyvlånar de en massa pengar extra. Hur kan detta vara tillåtet? Det gäller tydligen att ha en buffert på kortet på 1200 när man tankar där. Aldrig mer Ingo!

Mastercard

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.