Un Rodo Cora - Idéfrossa och melodikärlek

Skivor
PUBLICERAD:
Bo Christo.
Foto: Pressbild
"Den stora upplevelsen uppstår när Christos idéfrossa och melodikärlek får koka ner till catchiga indie-folkpopbagateller."

Spara lite kärlek till de som snärjar till det men tutar och kör.

Bo Christos hjärteprojekt Un Rodo Cora är en ny bekantskap för mig men har stretat på länge och kommer nu med en femte fullängdare. Jämsides med ”Titles And Frames” roade jag mig med att skumma den 20 år gamla debuten och det är tydligt att Christo inte är den som begränsar sig. Även nya albumet har aparta och yviga inslag som märkliga metalhybriden ”The End”.

Den stora upplevelsen uppstår när Christos idéfrossa och melodikärlek får koka ner till catchiga indie-folkpopbagateller. Det finns gott om den varan här, som Fruit Bats-vänliga ”Takeoffs and Crashes”, och det tjänar honom väl.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.