Misstänkt mord i Karlskoga – polisen vädjar om tips

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Kajsa Juslin
Den unga man som hittades svårt skadad under tisdagsnatten har avlidit.
Polisen letar nu efter en misstänkt mördare i Karlskoga och vädjar om tips från allmänheten.

Det var strax efter midnatt den 17 november som polisens patruller larmades ut till adressen Skogsrundan i Karlskoga med anledning av att en man hade hittats allvarligt skadad i en av bostäderna.

Man utredde först händelsen som misstänkt mordförsök, men under tisdagseftermiddagen avled den unga mannen av sina skador och polisen hade nu ett mord på utredningsbordet.

Nu vädjar myndigheten om tips och iakttagelser från allmänheten: "Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som kan tänkas ha gjort iakttagelser av betydelse för utredningen vid tidpunkten med adress Skogsrundan".

Själva tidpunkten är alltså måndag kväll fram till natten mot tisdag i området kring Skogsrundan 7. Personer uppmanas att kontakta polisens kontaktcenter via 114 14.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.