Trevor Beld Jimenez - En solstänkt omfamning

Skivor
PUBLICERAD:
"Tar tag i Josh Rouses mest solstänkta flyt och kastar in blod och längtan i mixen."

Ännu ett styrkebesked från Curation! Liksom skivbolagets första släpp, Pacific Range, befinner sig folkpopen med singer/songwritern Trevor Beld Jimenez i kalifornisk varmluft snarare än det vindpinade landskap genrens klichéer ofta rör sig mot.

Låtar som ”Long Gone”, ”Saying goodbye to a friend” och ”Moment” tar tag i Josh Rouses mest solstänkta flyt och kastar in blod och längtan i mixen. Lättsinnigt och lekfullt men mänskligt och omfamnande. En stark solodebut för Jimenez som tidigare gästat flera av Gospelbeachs album, vars medlemmar inkluderar skivbolagsgrundaren Brent Rademaker (även Beachwood Sparks) och oändligt saknade Neal Casal.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.