Hoppa till huvudinnehållet

Nisse Roc kvällens häst

Publicerad:
Michael Larsson tränar Nisse Roc.
Michael Larsson tränar Nisse Roc. Foto: Jeanette Dahlström

Michael Larssons Nisse Roc stod för tisdagskvällens bästa prestation då han vann breddlopp på Axevalla.

Sjuåringen fick en tuff inledning från bricka åtta bakom bilen innan han släpptes till tät, men det satte faktiskt inga spår.

Tvärtom så var det Nisse Roc som var piggast över upploppet och som bara drygade ut försprånget till de övriga. Segertiden skrevs till 15,5/2 640 meter autostart och precis som i samtliga lopp denna breddkväll så var det 10 000 kronor i förstapris.

I samma lopp blev det en tredjeplats för Ann-Charlotte Larsson med Timotejs Fredag.

Vinst för Andersson

Andreas Andersson fick det av Rolf Johansson-tränade fyraårsstoet Queen av York att avlägga sitt maiden i karriärens 13:e start.

Andersson hade även en andraplats med Unbalanced och en tredjeplats tillsammans med Lord of Stonecraft under kvällen.

Från bakspår i volten hittade Andersson vinnarhålet och det hela blev förhållandevis säkert efter att ledaren Ceasarion Marcesi galopperat 200 meter före mål.

Axevallatränaren David Persson fortsätter att presentera vinnare på löpande band.

Treårige Diggers Fromheaven gav ett småputtrigt intryck då han tog karriärens första seger på dugliga 17,1/2 140 meter med autostart.

Prima Kaiser blev tisdagskvällens snabbaste vinnare.

Fredrik Berg lät sjuåringen gå för fullt ut på sista bortre långsidan och det höll hela vägen på 1.14,1/1 640 meter med voltstart.

Artikeltaggar

AxevallaMichael LarssonTrav

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.