Hoppa till huvudinnehållet

"Väsenvandring" med Walan i Kilsravinerna

Publicerad:
Mattias Walan.
Mattias Walan. Foto: Sanna Emanuelsson

Nu på lördag ger Kunskapsteatern två dramatiserade naturvandringar i Kilsravinerna. Mattias Walan, vars monolog "Svarta moln" blev en uppskattad långkörare för några år sedan, har skrivit manus till "Väsenvandring". Han gör även en av rollerna i den nya föreställningen, som spelas klockan 11 och 14 inför ett maxtak på 35 i publiken per tillfälle.

I övriga roller syns Malte Hallquist och Eva-Mi Tapper.

Artikeltaggar

Eva-Mi TapperKilMalte HallquistMattias WalanNöje/Kultur

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.