Courtney Marie Andrews - Ljuvlig resa har bara börjat

Skivor
PUBLICERAD:
Courtney Marie Andrews.
Foto: Emily McBride
"Andrews har lyxen att bara bli mer kommersiellt aptitlig ju mer privat och personlig hon framstår."

När Courtney Marie Andrews släppte mästerverket "Honest Life" för fyra år sedan beskrevs hon som en korsning av Emmylou Harris och Joni Mitchell. Om inte det är en beskrivning av något egensinnigt så vet jag inte vad som är det.

Två album senare, när vi möter en hjärtekrossad 29-åring, är rösten fortfarande drabbande. Den där klingande tonen och den tjocka tungan som sjavigt vänder och vrider på orden. Och låtskrivandet, helt i klass med vilken countryikon som helst (”Break the Spell”!).

Andrews har lyxen att bara bli mer kommersiellt aptitlig ju mer privat och personlig hon framstår, skilsmässoskivan "Old Flowers" är ljuvlig och resan har bara börjat.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.