• idag
  6 juli
  14°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   1.2 mm
 • tisdag
  7 juli
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  8 juli
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 juli
  18°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 juli
  18°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Tankar om Corona

Insändare
PUBLICERAD:

Återkommen från min minisemester till Birka vikingastad, hamnar jag mitt en riksomfattande katastrof. Min vana trogen undviker jag nyheter när jag reser bort. Ingen telefon, inga tidningar, ingen dator osv.

Därför är det en obeskrivlig chock när jag tar del av Dagens nyheter och Expressens information. Sveriges radio har satt en blomsterkrans på Anders Tegnell

Hur skall vi överleva denna katastrof, corona och efterföljande ev. finanskris förbleknar. Även om man ibland kan misstänka att dessa publikationer tilldelar extra bonusar till de medarbetare som mest framgångsrikt misskrediterar regering och tjänstemän och samtidigt höjer varje uttalande från borgerligt håll till skyarna, så är naturligtvis denna information av yttersta vikt.

Uno L

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.