• tisdag
  29 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Lamb of God - Med tyngden helt intakt

Skivor
PUBLICERAD:
Randy Blythe i Lamb of God.
Foto: Brent N. Clarke
"Kommer släcka törsten efter otrendig hård metal från den amerikanska södern."

Groove Metal

Lamb of God

Lamb of God
(Nuclear Blast)

Detta hårt rockande lamm är väl, om sanningen ska fram, varken speciellt gudsfruktigt eller gulligt. Familjens svarta får eller möjligtvis en ulv i fårakläder låter mer passande vid en snabb överblick av bandets karriär och uppsyn. Efter att ha lyssnat igenom nya albumet står det också klart att bandet fortfarande kan leva upp till rollen som det oönskade inslaget på släktmiddagen.

Som försvarare av arvet efter Pantera har Lamb of God gjort ett gott arbete under många år, och självbetitlade ”Lamb of God” är inget undantag. Tyngden och svänget är intakt och fansen kan glädjas åt att nya trummisen, Arturo ”Art” Cruz, tillsammans med låtar som ”Gears” garanterat kommer släcka törsten efter otrendig hård metal från den amerikanska södern.

Emil Ahlman

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.