• idag
  11 aug
  22°
  • Vind
   0 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  12 aug
  26°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  13 aug
  27°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  14 aug
  25°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  15 aug
  27°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Uppmanar att spara på vattnet: "Använd bara till hushållsbehov"

Nyheter
PUBLICERAD:
Det råder ingen vattenbrist i Hagfors.
Åtminstone inte än, och så vill kommunen att det ska förbli.

Därför har man gått ut med en uppmaning på kommunens Facebooksida om att kommuninvånarna ska tänka sig för när man använder vattnet, särskilt med tanke på den värme som råder och som väntas de kommande dagarna.

"Även om det inte råder vattenbrist i vårt kommunala dricksvatten just nu så får våra vattenverk jobba hårt. Hjälp gärna till att spara på vattnet och använd det bara till hushållsbehov – det vill säga matlagning, disk, tvätt och hygien", skriver man.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.