• idag
  11 juli
  12°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  12 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 juli
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

20 nya fall av covid-19

Nyheter | Coronaviruset
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Peter Bäcker
Region Värmland rapporterar 20 nya fall av covid-19 på fredagen.
Det är den största ökningen av konstaterade fall mellan två dagar.

Enligt Region Värmlands dagliga rapportering finns det nu 385 laboratoriebekräftade fall av covid-19 i Värmland. Det är 20 fler än vid torsdagens rapportering. Mellan onsdagen och torsdagen var ökningen 18 fall.

4 529 personer har testats för coronasmitta vilket är 149 fler än dagen innan.

Antalet inneliggande patienter på sjukhus är 26 personer. Det är två fler än på torsdagen. 21 patienter vårdas på Centralsjukhuset i Karlstad och tre i Torsby och två i Arvika. Tre patienter får intensivvård, samtliga ligger i Karlstad.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.