Hoppa till huvudinnehållet

Bowlinghallen till salu – för 1,5 miljoner

Publicerad:
Bowlinghallen i Hagfors har lagts ut för försäljning med ett utgångspris på 1,5 miljoner kronor.
Bowlinghallen i Hagfors har lagts ut för försäljning med ett utgångspris på 1,5 miljoner kronor. Foto: Daniel Olausson

Nu ligger bowlinghallen i Hagfors ute för försäljning.

Utgångspriset är satt till 1,5 miljoner kronor.

Efter 32 år i familjens regi – nu säljs bowlinghallen

Hallföreståndare Joakim Biehl berättade själv på WB Bowlings Facebooksida i måndags om säljplanerna och efter 32 år i familjens ägo har han nu lagt ut bowlinghallen till försäljning för 1,5 miljoner kronor.

Förhoppningen är i första hand att få verksamheten såld, lyckas inte det tas beslut om avveckling senare i sommar.

– Det är skräcken för oss, så vill jag absolut inte att det ska bli. Jag är uppvuxen i de här lokalerna och det är det absolut sista jag vill. Men återigen, det är ekonomin som styr och det finns tyvärr en ganska stor risk att det blir så, sade han då.

Artikeltaggar

BowlingHagforsJoakim BiehlWB Bowling

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.