Hoppa till huvudinnehållet

Högboda mest populära coopbutiken

Publicerad:
Roger Arvidsson och Evelyn Vång från Coop Högboda tar emot diplomet om Sveriges nöjdaste Coopkunder av Coop Värmlands VD, Tomas Sjölander.
Roger Arvidsson och Evelyn Vång från Coop Högboda tar emot diplomet om Sveriges nöjdaste Coopkunder av Coop Värmlands VD, Tomas Sjölander. Foto: Coop Värmland

Sveriges nöjdaste Coopkunder finns i Högboda. Varje månad mäter Coop Sverige hur nöjda kunderna är med landets 376 Coopbutiker. Resultatet för januari till mars 2020 visade att Coop Högboda har landets nöjdaste Coopkunder.

– Det känns fantastiskt kul. Kundmötet har alltid varit viktigt för. Detta känns verkligen som ett kvitto på vårt arbete de senaste åren, säger Roger Arvidsson, butikschef i Högboda i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

HögbodaNyheterVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.