Birgit Larsson fyller 105 år

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Birgit Larsson

Väse

Birgit Larsson i Väse fyller imorgon, den 5 april, 105 år.

Hon är Väsebo sedan 1940 då hon gifte sig med Bertil Larsson i Karsvalla. De fick fyra barn och idag finns också barnbarn och barnbarnsbarn.

Med sitt goda humör och med gott stöd från barn, släkt, hemtjänst, vänner och missionsförsamlingen klarar hon sitt egna boende på ett bra sätt. För att bli gammal är det viktigt att "arbeta mycket, skratta mycket och ha en bra familj", säger Birgit.

På grund av corona firas födelsedagen längre fram men telefonsamtal välkomnas.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.