Hoppa till huvudinnehållet

Gymkedja öppnar på Bergvik

Publicerad:
Arkivbild
Arkivbild Foto: Christine Olsson/TT

Nordic Wellness öppnar ännu ett gym i Karlstad. Till hösten går det att träna vid Bergvik köpcenter.

– Nordic Wellness vill som alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare. Målet är att nå 300 klubbar under 2023. En spännande framtid med andra ord och det känns extra bra att nu kunna erbjuda ett stort och högklassigt gym i Sveriges bästa köpcenter”, säger Magnus Wilhelmsson, vd på Nordic Wellness, i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet skriver Bergvik köpcenter att satsningen ligger helt i den linje de jobbar efter. Att ständigt utveckla, förnya och komplettera utbudet för sina kunder.

– Vi är mycket glada och stolta över att Nordic Wellness väljer att etablera sig på Bergvik, säger Olof Ljungberg.

Och fortsätter:

– Vi vill erbjuda det bästa och det lilla extra. Genom Nordic Wellness breddar vi vårt utbud och blir en ännu mer komplett handelsplats. Att framledes kunna erbjuda våra besökare inspirerande träning och friskvård känns mycket bra i hjärtat.

Artikeltaggar

BergvikBergviks köpcentrumGymNäringslivOlof Ljungberg

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.